OM OSS

Fysioterapeutene på Fysikalsk Rehab har lang erfaring bak seg, både fra kommune, rehabiliteringsenter og sykehus.

For 16 år sidan starta Koen Smeding og Tanja Resink opp Alver Fitness og Terapi på Manger, med treningssenteret Trim og Trening som ein eigen del. Her hadde fysioterapeutane fokus på fysikalsk rehabilitering for personar med nedsett bevegelsesevne. Etter at de solgte treningssenteret i 2021 har fysioterapeutene hatt fokus på å videreutvikle kombinasjonen mellom fysikalsk behandling og intensiv opptrening eller rehabilitering. Derfor etablerte fysioterapeutene Fysikalk Rehab i 2021. Framtidsplaner er å være en aktiv bidragsyter til  rehabiliterings tilbudet i Alver Kommune.  Nytt i 2024 er tilbud om rehabiliteringskurs for forskjellige diagnose grupper med gruppetreninger, tema undervisninger og tilbud om fysikalsk behandling ved siden av.  Her får du et komplett og helhetlig tilbud for deg som har muskel og skjelettlidelse, skade eller sykdom.

Nå også mulighet til å få fysioterapitime samme dag, hos våre hel private fysioterapeuter. I juni 2024 utvider Fysikalsk Rehab og tilbyr hel privat fysioterapi eller fysioterapi gjennom alle de store helseforsikringer.  Fysioterapeut Silje Kittang jobber på mandagskvelder hos oss i Alversund. Hun bidrar med sin kompetanse på blant annet område kvinnehelse. 

Tanja Resink

Bsc Fysioterapeut

Almennfysioterapeut med videreutdanning innenfor BBAM- basic body awareness method og Aktiv Omsorg ved HVL. og kognitiv terapi. Tanja tar nå en master innenfor rehabilitering ved OsloMet.  Har tatt mange kurs innenfor trening og idrett. blant annet spinning, slyngetrening, slides, kettlebell, gruppetreninginstruktørkurs osv.  Har flere verv innenfor idrett og friluftsliv.  Opprettet en lokal avdeling i Nordhordland for Parkinson i samarbeid med Bergen og omegn parkinsonforening. 

Tanja jobber som hel privat fysioterapeut på torsdag ettermiddag fra kl.16.00-18.00 .Hun har også et samarbeid med alle de store helseforsikringer. Hel private fysioterapeuter tar i mot pasienter til akutte timer og innenfor 3 virkedager.

Fysioterapi time, 30 min. kr. 500

Undersøkelsestime/utredning 45 min. kr. 750 

Du kan bestille en hel privat time hos Tanja på tlf. 48038837. send sms med navn og helprivat time.  

Koen Smeding

Msc Manuellterapeut

Fysioterapeut og Manuellterapeut fra universitetet i Bergen. Har jobbet på rehabiliteringssenter, kommune , sykehus og nå som avtalefysioterapeut. Har blant annet tatt Bobath kurs med fokus på sentral nevrologiske lidelser. Videre har Koen tatt kurs innenfor trening med blant annet spinning som hovedfokus etter mangeårig syklist og triatlon utøver.

Silje Kittang

Bsc Fysioterapeut

Fysioterapeut  fra Oslo Nye Høyskule og Enschede Nederland. Har jobbet i kommune, privat praksis og har erfaring fra hjerterehabilitering gjennom We Care.  Holder på nå med kursrekke innenfor kvinnehelse og har gruppetreninger for gravide med eller uten rygg/ bekkenleddproblematikk. 

Silje jobber hver mandag på kvelden fra kl.16-20 som helprivat fysioterapeut. Hun har også et samarbeid med alle store helseforsikringer. Silje tar i mot deg ifm akutte smerter og dysfunksjon og hos helprivat fysioterapeut kommer du til innen 3 virkedager.

Fysioterapi time, 30 min. kr. 450

Undersøkelsestime/utredning 45-60 min. kr.650

Kinesiotape og dry needling er inkludert i prisen.

Du kan bestille time hos Silje på tlf. 40457574.

Empowering individuals with personal health

Fysikalsk Rehab er et sted for fysikalsk behandling, veiledning og rehabilitering. Vi har et sterkt fokus på godt samarbeid blant annet med din fastlege, spesialist. Din kiropraktor eller din personlig trener. 

Vi jobber sammen med Helse og Treningsfysiolog Jørgen Eikås (Fribevegelse.no) og veileder i psykisk helse, Vibeke Dahl. ( Indre liv.no) og yoga instruktør Cyril Marøy og Elisabeth Heradstveit. (utpust.no)

Ta kontakt med oss for å komme rask i gang